Comanda și plata

Plata comenzii dumneavoastra pe www.GamesMagazin.ro se poate realiza alegând una dintre următoarele trei posibilități:

– Plata ramburs – plata în numerar achitată reprezentantului firmei de curierat sau la ghișeul postal
– Plata la sediul firmei – plata în numerar
– Ordin de plată – transfer bancar

Plata ramburs
Plata ramburs se efectuează în momentul în care ați decis să folosiți una din metodele noastre de expediere, Poșta Română, Urgent Curier sau curierul GamesMagazin. Plata se efectuează în momentul primirii produselor prin intermediul agentului firmei de curierat sau la ghișeul Poștal.

Plata la sediul firmei
Plata o veti efectua venind la sediul nostru.

Ordin de plată
Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de S.C. GM World Distribution S.R.L. , în urma confirmării telefonice a comenzii de catre un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.

SC GM World Distribution SRL
Reg. com.: J40/14997/2014
CIF:33933073
Adresa: Bd. Carol I, Nr. 54, Sector 2, Bucureşti
Tel: 0371.448.918

După ce ați efectuat plata, vă rugăm să ne trimițeti o copie a ordinului de plată pe e-mail, la [email protected]

Daca ați plătit printr-un serviciu de online banking, vă rugăm să ne trimiteți datele prin e-mail la [email protected]

Puteți face comanda online pe www.GamesMagazin.ro sau comanda la telefon 021.311.44.70 în intervalul Luni – Vineri 10:00-16:30.

Pentru a ne asigura că veți primi produsele în cel mai scurt timp posibil, trimiterea comenzilor în aceeași zi cu comanda se va efectua doar până la ora 12:00 în fiecare zi lucrătoare. Orice comandă trimisă către noi după ora 12:00 va fi înregistrată și coletul va fi trimis în următoarea zi lucrătoare după confirmarea dumneavoastră telefonică.

În acest fel ne asigurăm ca pachetele dumneavoastră vor pleca la timp prin curier, ceea ce va asigura o livrare mai rapidă.

Exemple:

a) O comandă efectuată luni până la ora 12:00 va fi preluată în aceeași zi și veți fi contactat telefonic în cursul zilei de luni și pachetul va pleca tot luni, în cazul în care vom reuși să vă contactăm telefonic.

b) O comandă efectuată miercuri după ora 12:00 va fi preluată joi și veți fi contactat telefonic sau în cursul zilei de joi. Pachetul va pleca, dacă avem confirmarea dumneavoastră telefonică în cursul zilei de joi.

c) O comandă efectuată vineri după ora 12:00 va fi preluată luni.